Lectora 11 is uit!

Begin 2013 is Trivantis, de maker van Lectora met een nieuwe versie gekomen: versie 11.

Ik gebruik Lectora inmiddels 11 jaar(!), dat is best alweer een heel tijdje. Ik heb Lectora enorm zien veranderen. In 2003 was er zelfs even een Nederlandstalige (!) versie.

Aangezien de layout voor het eerst flink op de schop is gegaan en er weer gave nieuwe features zijn, heb ik mijn eigen ontwikkelde trainingen weer op de schop gehad. Ik vind het belangrijk altijd actuele screenshots te gebruiken en bij trainingen & workshops de nieuwste features mee te nemen.

Dit jaar alweer enkele trainingen gegeven aan externe en interne ontwikkelteams en enkelen.

Met veel plezier deze maand het L & D team van Friesland Campina Domo (externe link) te hebben getraind. Aangezien ze al met Lectora online enkele interne trainingen hadden ontwikkeld was hun trainingsbehoefte specifiek. Ook dat is mogelijk bij Edugram. Als Lectora expert heb ik inmiddels zoveel ervaring in training én specifieke content ontwikkeling dat deze vragen een leuke uitdaging zijn.

Friesland-Campina-domo

Edugram verzorgt diverse in-company trainingen of 1-op-1 (edugram-office) trainingen en workshops.

Kijk even wat rond op de website en neem contact op voor een offerte.

Share →